sunnuntai 21. tammikuuta 2018

KUULUMISIA

Moikka taas pitkästä aikaa! Hetken aikaa oli täällä vähän hiljaisempaa, mutta nyt ois tarkotus laittaa postaustahti taas kuntoon. Aattelin kertoa vähän kuulumisia loppuvuodelta ja vähän tästä tämänkin vuoden puolelta perinteisen kuvakollaasin muodossa.


Marraskuun lopussa löydettiin vihdoinkin sopiva asunto meille. Pientä säätöä siinä oli saada kaikki asiat hoidettua niin lyhyessä ajassa, mutta kaiken vaivannäön jälkeen saatiin onneksi avaimet joulukuun ensimmäisenä päivänä, ja päästiin muuttamaankin jo heti sinä viikonloppuna. Nyt ollaan tässä sisusteltu tätä meidän kotia, ja kyllä täällä  pikkuhiljaa alkaa jo ihan kivalta näyttää. Postauksen meidän kodista teen heti kun saan kameran tänne Helsinkiin ja vihdoinkin napattua ekat oikeat kuvat täältä. 

Joulukin tuli taas ihan liian nopeasti, ja tuntui, että puolet jouluvalmisteluista jäi tekemättä siinä muuton ja kaiken hässäkän keskellä. Joulukuusi onneksi edes saattin kasattua ja koristeltua tänne meidän omaankin kotiin. 
Joululomaa vietettiin rennoissa tunnelmissa molempien vanhempien ja sukulaisten luona. Ja koska kissakuvia ei voi tänäkään vuonna olla liikaa, niin oli pakko näyttää teillekin tää kuva, jossa Eino pelaa Scrabblea meidän kanssa. <3 Mutta siis tosiaan käytiin pitkästä aikaa Luonnontieteellisessä museossa samalla kun oltiin kiertelemässä alemyyntejä mun äidin ja pikkuveljen kanssa.

Uutta vuotta vietettiin tälläkin kertaa Tomin vanhempien luona saunoen, syöden ja raketteja katsellen. Rentouttavien joulun ja uuden vuoden pyhien jälkeen alettiinkin sitten pikkuhiljaa harjotteleen meijän omaa arkea täällä Helsingissä.
Nyt arki rullaa jo aika kivasti, kun mä käyn koulussa ja Tomi tekee töitä. 

Tämmösiä kuulumisia siis tästä vuoden vaihteen ajalta. Toivottavasti saan tehtyä pari uutta postausta jo ihan tässä lähipäivinä. Nyt kuitenkin keskityn loppuillan kouluhommiin.

Hyvää vuoden alkua vielä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti