keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

MUUTAMA SMOOTHIE

Jokin aika sitten lupailin jakaa smoothieohjeita tänne. Smoothiehenhan voi toki laittaa melkein mitä vain, mutta tässä on ainakin muutama ohje jonka olen itse todennut hyväksi. Nämä kaikki kyseiset smoothiet ovat jogurttipohjaisia, mutta pohjana voi hyvin käyttää vaikka appelsiinimehua joko kaupasta ostettuna tai itsepuristettuna.


Mango-appelsiinismoothie

1 Appelsiini
1dl Mangososetta
2dl Maustamatonta jogurttia



Mansikka-mandariini-banaanismoothie

2 Mandariinia1 Banaani
1dl Mansikoita
1dl Maustamatonta jogurttia



Mustikka-banaanismoothie

1 Banaani
1dl Mustikoita
2dl Maustamatonta jogurttia

Parasta smoothieissa on se, että ne ovat tosi helppoja ja nopeita tehdä. Valmistukseen ei tarvita kuin tehosekoitin ja raaka-aineiksi käy melkein mitkä vain hedelmät ja marjat. Tietysti vihanneksetkin käyvät, mutta sitten lopputuloksena on enemmänkin paljon puhuttu vihersmoothie. Itse olen kerran vihersmoothieta tehnyt, ja lopputulos oli ihan ok. Niitäkin varmasti teen lisää, kunhan löydän jonkin hyvän ohjeen tai keksin hyvän idean itse.

Nyt mustikka-banaanismoothien voimalla aion vihdoin tehdä loput filosofian esseet valmiiksi. Vaikka yleensä melko aikaansaava ihminen olenkin niin tämän filosofian ainoan pakollisen kurssin suorittaminen verkossa on ollut niin hidasta ja tehotonta hommaa kun vaan voi olla. Lokakuun alussa rekisteröidyin kurssia tekemään, ja nyt vasta alan olemaan loppusuoralla. Ilman tätä kurssia ei kuitenkaan ole syytä haaveilla ylioppilaaksi valmistumisesta, joten se motivoi saamaan tämän valmiiksi aikarajaan mennessä.

Hyvää ja ihanan keväistä keskiviikkoa kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Nam todella hyvännäköisiä smoothieita, kiitos ohjeista!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista