torstai 6. lokakuuta 2016

SYYSKUU KUVINA

Niin se aika vaan vierii, ja ollaan taas jo lokakuussa. Ennen kun siirrytään kokonaan lokakuuhun ja annettan syksyn viedä täysin mukanaan, on aika muistella vähän syyskuuta. Jossain vaiheessa tein näitä postauksia viikkopostausten muodossa, mutta nyt päätin kiteyttää koko syyskuun kuulumiset tähän postaukseen.


Lähes koko syyskuun ajan oli ihan uskomattoman hyvät kelit. Näiden ilmojen ja hyvien lenkkimaastojen innoittamana tuli sekä käveltyä että juostua, varmaan enemmän kun koko vuonna yhteensä. // Sain Tomilta edellisellä viikolla olleiden synttäreideni kunniaksi aivan ihanan kukkakimpun. <3 // Myös nuoremmalla pikkuveljelläni oli synttärit ja pääsimme Tomin kanssa auttamaan legojen kokoamisessa. // Syyskuussa myös eväspuoli oli kunnossa, kun töissä oli mukana vaikka minkälaisia salaatteja niin lohella kuin kanallakin höystettynä. // Yhtenä iltana tehtiin piiitkästä aikaa pizzaa itse. Ja vitsi kuinka hyvää itse tehty pizza voi ollakkaan. // Syyskuussa mökkeiltiin myös pitkästä aikaa kaveriporukalla yhden kaverimme mökillä. 


Ja koska kuvapostaus ei oli kuvapostaus, ilman kissakuvaa, niin tässähän se taas on. :D Ja onhan nuo kissat aivan ihania muutenkin. // Syyskuussa tuli vihoinkin toteutettua pitkäaikainen suunnitelma, ja leikattua hiukset lyhyeksi. Ja oon kyllä niin tyytyväinen näihin hiuksiin ja niiden vähän tummempaan väriinkin. // Syyskuussa pärjäsi vielä hyvin t-paidalla ja nahkatakilla sekä revityillä farkuilla. Nyt kun pitää olla jo vähintään kevyttoppatakki, jos ei halua jäätyä ulkona. // Myöhäisenä synttärilahjana sain Tomilta Naked 2 basics luomiväripaletin, jossa on aivan ihania mattasävyjä, joita voi yhdistää myös Naked 2 palettini sävyjen kanssa. // Etenkin säbäkauden alettua kantapäät kuivuvat ja kovettuvat todella herkästi, ja niitä saa olla rasvaamassa lähes joka ilta. // Vielä lokakuun kynnykselläkin aurinko jaksoi paistaa ja pitää pyöräilykelin hyvänä.

2 kommenttia:

  1. Vitsit siulla on kyllä täydelliset hiukset <3

    VastaaPoista
  2. Täytyy kompata edellistä kommentoijaa, sun hiukset näyttää hirmu hyvältä (erityisesti tossa alemman kollaasin tokassa kuvassa, wau ♥) !

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista